15 Şubat 2009 Pazar

PostMan Com Tr

Mutlaka inceleyin.


"Osmanlı Filatelisine gönül vermiş değerli konuklar;

Osmanlı Filateli Çalışma Grubu üyeleri olan biz filatelistler bir araya gelerek; eksikliğini derinden hissettiğimiz Osmanlı İmparatorluğu dönemi filatelisinde bir şeyler yapmak, bundan önce hep yabancıların üzerinde bizlerden çok daha önemle durduğu ve çok daha değer verdiği böylesine deniz derya bir konuya bizler de eğilelim ve bildiğimiz, bulacağımız, paylaşabileceğimiz bu konuyla ilgili her türlü çalışmaları ve konuyla ilgilenen bütün değerli filatelist dostlarımızı bir araya getirmeyi amaçlayarak PostMan.com.tr isimli sitemizi uzun ve yorucu çalışmalardan sonra hazırladık. Web sitemizi sizlerle paylaşmaktan da gerçekten gururluyuz.

Bütün temennimiz bu konuya gönül vermiş ve verecek tüm filatelistleri bir çatı altında toplamak, tecrübelerini paylaşmak, birbirimizi tanımak ve ulaşmak; özellikle yeni nesil filatelistlere ve gelecekte ülkemizde konuyla ilgilenen ve ilgilenecek herkese elimizden geldiğince bir şeyler bırakmak olacaktır.

Sitemiz hem Türkçe hem de İngilizce ulaşılabilecek ve katılımı sağlayacak şekilde dizayn edilmeye çalışıldığı gibi; uluslar arası bir paylaşım da hedeflendi. Ümit ediyoruz ki bu konuda gereken ilgiyi ve mesafeyi siz değerli dostlarımızın katkılarıyla başaracağız.

Konu ve site ile ilgili her türlü istek, eleştiri ve görüşlerinizi iletişim bölümümüzden ve/veya üye olup forumlardan bizlere lütfen iletiniz. En güzele ve en değerliye hep birlikte ulaşmak ümidiyle; sağlık,esenlik ve mutlu günler dileriz

Saygılarımızla

Sevgi ve Selam'lar,

Osman Levend"