1 Mart 2013 Cuma

İspanya GOYA 1930

Efsane ressam Goya'ya itafen çıkartılmış bir seri İspanya'dan. İlgimi çekmiyor değil.



1973 Sweden

İsveç'ten güzel örnekler.









Bakmaya doyamıyorum bu pulara...

Dünya ve Türk Sineması Sergisi

İzmir durmak bilmiyor. Daha yeni Kelebeklerle ilgili sergi bitmişken hemen arkaasından Sinema ile ilgili bir sergi açıldı ve bu sergiye özel damga uygulaması yapıldı. Son yılların en yoğun günlerini geçiriyoruz İzmir'de.
Ve bu devam edecek bu serginin de hemen arkasında bir sergi açılıyor ve o sergi içinde özel gün damgası uygulaması yapılacak.

Bugün için yaptığım zarf takımını sizlerle paylaşmak istedim. :) Sinema ile ilgili bizde bir tek 2006 'da basılmış Yeni Krşluk pullar var. Onları kullanmak istedim tabii. Lakin pulları İzmir'de bulmak zorun oldu.  Sadece iki takım bulabildim. Üç zarf hazırladım aşadaki gibi.

Ayrıca hazırladığım zarflarda SİBB grubunun logosunu da kullandım. Haberleri bile yok aslında :) Umarım beni affederler. Sinema ile ilgili bir etkinlikte SİBB grubunu da böylece atlamamış oldum.

SİBB ne diyenelere de Sinema Blogları Birliği sitesine bakamalarını tavsiye ederim.

Oscar Ödülü Heykelciği

Cut Board'lu zarfım.

Altın Portakal Heykelli Zarfım.
Bir kaç şey daha söylemek istiyorum. Sergiyi çok güçlü bulmasam da gidilesi bir sergiydi ama eminim bir kaç seneye kalmaz muazzam bir kolleksiyon olur.
Uygulanan damga sanırım özensiz düşünülmüş. Dairesel damga saplantısı olmasa çok daha iyi bir damga uygulanabilirdi. Benim hayalim sadece Cut Board'un olduğu bir damga.  Neyse geçti gitti zaten...