25 Nisan 2012 Çarşamba

İnternetten Alış-Veriş - Pul Satın Alma.

Merhabalar, bu sefer size bir süredir pul ve filateliyle alakalı alış-veriş için kullandığım bir siteden bahsedicem ve tabi bir filatelistten. :)
Yeni alış-veriş favorim Bizde.Com sitesi ve  özellikle bu siteden dükkan açmış bir filatelistin dükkanı. GittiGidiyor.Com'dan da iyi tanığımız Dr. İhsan Başaran bir süredir Bizde.Com altındaki dükkanında satışların devam ediyor. Tabii kendisinin tüccardan çok filatelist titizliği ile yaptığı satış anlayışını burda da kusursuzca devam ettiriyor. Kendisine teşekkür ederim tüm filatelistler adına.
Hazır İhsan Bey'den bahsederken onunla ilgili bir bilgiyi de paylaşayım sizlerle. İhsan Bey kendisi gibi bir kaç filatelistle bir araya gelerek İstanbul'da bir mekan açmışlar ve bu çatı altında zaman zaman toplanarak takaslar ve minik müzayedeler düzenlemekteymişler.  Umarım bir gün İstanbul'a yolum düşer de çaylarını içerim.

İnternetten pul almak isteyenler çoğu zaman endişelenir. Umarım onlara biraz olsun yardımım dokunur. Dr. İhsan Bey'ın sadece satış için değil bilgi ve tecrübeleri içinde rahatsız edebilirsiniz. Kendisi seve seve yardımcı oalcaktır sizlere.

Dr. İhsan Baran'ın Bizde.Com'daki dükkanına öz atmanızda fayda var.

Satışlardan bir kaç örnek;