6 Mart 2013 Çarşamba

Filatelide Mail Art SERGİ İZMİR

PTT siteside de yakın bir zamanda duyurduğu gibi bu ayın 15'inde bir sergimiz daha olacak. Pasaport Postahane'deki sergi salonunda "Filatelide Mail Art" adlı bir sergi açılacak. Sergi sahibi Ahmet Demir.  Bizim ülkede pek bilinmese de dünya bu zanat zarflarla sallanıyor. Normal bir durum bu kadar az filatelist olan bir ülkede bunun sanatıyla uğraşanıda tabii ki bir elin parmaklarını geçmez. :)
Bense son hızla hazırlanıyorum bu sergiye. Hepsi orjinal el yapımı ve çizimi zarflar yapıyorum. Yegane, biricik, bir tane, eşsiz, benzersiz zarflar. :) Daha fazla uzatmayın tekliklerini belirtmek için. :) Aslında biraz araştırıldığında bunu her isteye yapabilir. Çünkü kullanabileceğiniz teknik ve materyal sınırsız yani özel bir yetenek gerektirmiyor. Bentasarlayamam ben cizemem gibi bir bahane olamaz. Sadece ilgi istek istiyor.
Damga uygulamasından sonra tüm  zarfları tarıyarak sizlerle paylaşıcam. Sanırım kolleksiyona sokabileceğim bir seri yapmış oluyorum. Milli Sergi bekle beni geliyorum. :) "En iyi saçmalama" bu s ene bende hiç uğraşmayın. :)

Bir kaç mail art örneği vereyim size ne demek istediğimi anlarsınız. Netten rastgele bulduğum işler benimkiler sonra ;P