28 Ocak 2010 Perşembe

İstanbul 2010 "Avrupa Kültür Başkenti"

İstanbul 2010 "Avrupa Kültür Başkenti" için tasarladığım zarflar ve o gün İstanbul'da Sirkeci'de vurulan İlk Gün Damgası.



2 yorum:

duygu dedi ki...

Ben bu konuda tamamen acemiyim. Ancak geçen ay Kadıköy'de bir eskiciden bir miktar ilk gün pullu ve damgalı zarf aldıktan sonra çok fazla sevinç ve mutlulukla karışık , o zarflara sahip olmanın gururunu yaşadım.Bugün de bir dergide İstanbul pulları hakkında bir yazı okuyunca bu pullardan almaya karar verdim.Ama tabi çok bilgisizim ;herhangi bir ptt şubesine gidip alabilir miyim bu pulları, zarfa kendim mi yapıştıracağım, damgayı her şubede basıyorlar mı, fiyatı ne kadar gibi sorular var kafamda. Yardımcı olursanız sevinirim...
duygu y.

Code Of Ozzy dedi ki...

Merhaba Duygu Hanım,

"Herhangi bir" malesef olmuyor, olamıyor ancak hedeflediğiniz ptt şubesine gidin sorun.
Genel olarak merkez postahanelerde filateli departmanı oluyor ve filatelik olarak ne çıkartılıyorsa bu departmanlarda oluyor.
www.trfila.com adresine forumlara üye olursanır ordan bulunduğunuz semteki bir filatelist size yardım edebilir. Hata Kadıkoy Filateli Derneğine uğrayabilirsiniz. İlgiyle karşılanırsınız eminim.
Özel Gün Zarfları Pullu ve damgalı oluyor. 2 ila 5 tl arasi da fiyat ları oluyor ki zaten cok çeşit çıkartılmıyor merak etmeyin.
Dediğim gibi en iyisi sizi TrFila.Com a üye yapalım ki tüm sorularınız cevaplansın.
İyi günler.