20 Kasım 2016 Pazar

Hepsine hükmeden tek bir Pul

Yeni Zelanda artık milli ikonu olan Yüzüklerin Efendisi serinin ilk hikayesi olan Hobbit Kitabı da tabii ki pul teması listesine girdi ve basıldı.
The Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi Trilogies (37 minyatür sayfa) için Yeni Zelanda Postası tarafından üretilen her minyatür tabaka artık ilk kez elde edilebilir: Orta Dünya'da Bir Yolculuk. Bu güzel hazırlanmış kitap Hobbit Bilbo Baggins ve mirasçısı Frodo Baggins tarafından hem Hobbit hem de Yüzüklerin Efendisi tarafından yazılan gazeteden esinlenmiştir.

Bilbo Baggins yeleklerinden modellenmiş bir düğme ile tutturulmuş kabartmalı bir deri kapaklı kapak ile birlikte gelir. Üstün dokulu kağıt üzerine basılan sayfaların içinde, film özetleri, en sevdiğiniz karakterlerden alıntılar, kavramsal illüstrasyonlar ve çarpıcı fotoğraf ile bu harika macerayı yaşayabilirsiniz. İçerideki minyatür levhaların her biri ayrı olarak numaralandırılmış ve böylece onları benzersiz bir şekilde toplayabilir hale getirilmiştir. Her kitap aynı zamanda orijinallik sertifikasına sahiptir.
Hepsine hükmeden tek bir Pul
Bu kitabı geride bırakıp ayırmak için içeride daha önce görülmemiş bir damga bulacaksınız. Bu özel damga, 22 ayar altın folyoda kabartmalı 'Bir Yüzük' özelliğine sahiptir. 'Bir Yüzük' hem Hobbit hem Yüzüklerin Efendisinin kalbinde, bu yüzden bu güçlü simgenin kendi Yeni Zelanda damgası üzerine ilk kez yaptığı özelliklere uyuyor.
Yuvarlak $ 10 damga, Orta Dünya'nın ikonik haritasını içeren minyatür bir sayfaya oturur ve her bir minyatür sayfaya ayrı ayrı numaralandırılmıştır, bu yüzden kaçırmayın emin olun! Bu eşsiz kitap dünya çapında yalnızca 2.000 ile sınırlıdır ve uzun sürmeyecek, bu nedenle siparişinizi verin!
Not: Bu minyatür sayfanın sayılamayan sürümleri ayrı olarak sınırlı miktarda mevcuttur. Bu sayı için ilk gün kapağı yok.

5 yorum:

Murat dedi ki...

Yeniden yazmaya başlayın :) Başlayın başlayın. :)

Murat dedi ki...

Keşke yeniden yazsanız. :)

Murat dedi ki...

Yazacak mısınız yeniden :)

Murat dedi ki...

Lütfen yeniden yazın. :)

Murat dedi ki...

Klasik yorumumu yapayım. Tekrar yazmalısınız :)